Chakra armbånd i luksusudgaven. Størrelse S
Chakraarmbånd set forfra
search
  • Chakraarmbånd set forfra
  • Chakraarmbånd set ovenfra
  • Chakraarmbånd set ligepå

Chakra

399,00 kr.
Inkl. moms

Luksusudgaven af et chakra armbånd str. 8mm.

Smaragden i midten er 10mm

Størrelsesguide

Størrelse: S
Antal

Chakra armbånd

Kaneol

Orange bånd agat

Citrin

Smaragd

Turkis Howlit

Blå Tigerøje

Ametyst

Omgivet af lavasten.

Chakra betyder hjul på Sanskrit, og dèt er disse energihjul der samler og fordeler energierne i dit system. Dine chakraer kan være i balance eller ubalance, som kan dette påvirke et eller flere chakraer, hvilket vil give udslag i din sindstilstand.

Hver af chakraernes nervebane eller åre kaldes en nadi. Her antages der, at der er over 72.000 tusinde nadier i hele kroppen, som kan forbindes. I akupunkturens verden kalder man disse nervebaner for meridianer. Gennem disse nadier menes der, at livsenergien (Prana) strømmer.

Energien kommer til udtryk i vores fysiske og psykiske velbefindende. Hvis du berører et chakra, vil du også komme til at berøre livsenergien. På den måde kan det også virke helbredende og opløftende på mange måder.

Chakraer vibrerer og svinger ved forskellige frekvenser som er med til at give farven på chakraen.

Chakra består af syv primære centre eller steder på kroppen, hvorfra dine energier udspringer. Herfra går der nervebaner ud til rygraden, hvorfra de kan påvirke forskellige kropsfunktioner og specifikke steder på kroppen.

Der er mange forskellige ideer om, hvordan chakraerne ser ud. De fleste mener, at chakraer ligner en tragt af lotusblade med forskellige antal kronblade. Man antager, at chakraernes fysiske størrelse er omkring 5-12 cm i diameter.

6 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.