Memento Mori inspireret af Depeche Mode Størrelse M
Memento mori armbånd, inspireret af Depeche Mode i rød,sort og guld. Forfra
search
  • Memento mori armbånd, inspireret af Depeche Mode i rød,sort og guld. Bagfra.
  • Memento mori armbånd, inspireret af Depeche Mode i rød,sort og guld. Forfra
  • Memento mori armbånd, inspireret af Depeche Mode i rød,sort og guld. Ovenfra.

Mememto Mori Golden

599,00 kr.
Inkl. moms

Memento Mori armbåndet er inspireret af Depeche Mode

Størrelsesguide

Størrelse: M
Antal

Memento Mori Golden armbånd

Memento Mori er en latinsk vending der betyder "Husk at du skal dø" Med andre ord kan man vel sige at det betyder at man skal leve mens tid er... Da Depeche Mode annoncerede at de ville gå på endnu en verdensturné i 2023, som hedder "Memento Mori" lod vi os inspirerer af netop dette. Depeche mode bruger farverne rød og sort, som også vores armbånd gør. De fire røde perler, symboliserer de fire medlemmer Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher og Alan Wilder. De røde Howlit perler er netop Howlit fordi det er stenen der passer til stjernetegnet Krebsen som Andrew Fletcher var. derfor er armbåndet og en stor hyldest til ham. Resten af armbåndet består af en guldperle, i midten, med sorte zirkoner, lavaperler der omkranser de fire medlemmer, to guldspacer med krystaller og en låseperle, der er fyrgyldt med 18K guld. Til at lukke armbådet, sidder der to små sorte matte onyx perler. Findes også i en sølv-version.

Howlit.

Også kaldet kreativitetsstenen. For handling, ny inspiration, overblik, koncentration, klarhed og kreativitet. Virker rensende på den mentale aura og forstærker energien. Mod til at fremme karakter og opmærksomhed på ens fordele og fortrin. Opbygger åndelighed. Symbolisere lys og mørke, yin og yang, det gode og det onde. Lærer os vi rummer begge dele i os selv. Kan hjælpe til at slappe af og skabe åbenhed overfor at modtage.

Lava.

Lavasten hjælper dig med at se indad. Den er meget insisterende, og nærmest tvinger dig til at se, hvad du gemmer allerinderst inde. Den giver dig mulighed for at få tingene frem i lyset, så du stille og roligt kan give slip på alt mørke og negativitet. Så hvis du er parat til at give slip på uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre, kan lavasten hjælpe dig godt på vej.

Depeche Mode.

1980 -

Dave Gahan

Martin Gore

Andrew Fletcher

Alan Wilder

Vince Clarke

Depeche Mode hed oprindeligt "Composition of Sound" og blev grundlagt i i slutningen af 1979. Fra den 24. september 1980, skiftede de så navn til Depeche Mode som betyder "Hurtig Mode" inspirationen til navnet kom fra en fransk modeblad af samme navn, eneste grund var at det lød "cool!"

Clarke skrev mere eller mindre alt deres materiale i starten, eneste grund til at Gore kom til det, var at nogen jo måtte gøre det.

Andrew og Martin gik på St. Nicholas Comprehensive school, sammen med Alison Moyet (Yazoo) og Perry Bamonte (The Cure) hvor Vince gik på den konkurrerende Laindon High Road School.

Det er vigtigt at du bestiller den rigtige størrelse, da armbåndet bliver lavet specielt til dig...
Skal det efterfølgende laves om er det for egen regning og koster et gebyr på kr. 150-.

5 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.